✓ Turime vietoje!

1 oz. Drakonas sidabrinė moneta 2024

55.39 

Turime

Kategorija:
Aprašymas

Aprašymas

Produkto aprašymas:

Pavadinimas: 1 oz. Drakonas Lunar sidabrinė moneta
Medžiaga: Grynas sidabras (99.9% grynumo)
Svoris: 1 oz (31.1 g)
Skersmuo: 40 mm

Prekės ypatybės:

  1. Unikalus dizainas: Ši nuostabi 1 oz. sidabrinė moneta yra Lunar serijos dalis ir vaizduoja įspūdingą Drakono atvaizdą, simbolizuojantį galybę, sėkmę ir apsaugą. Drakonas yra Kinijos kultūros simbolis, kuris yra vertinamas dėl savo jėgos ir mistiškumo.
  2. Aukštos kokybės sidabras: Pagaminta iš 99.9% gryno sidabro, ši moneta yra ne tik vertinga investicija, bet ir nuostabus kolekcinis daiktas.
  3. Ribotas tiražas: Moneta išleista ribotu tiražu, todėl jos vertė laikui bėgant gali tik didėti. Tai puiki proga papildyti savo kolekciją arba pradėti investuoti į tauriuosius metalus.
  4. Detalus darbas: Kiekviena moneta yra pagaminta su didžiausiu tikslumu ir dėmesiu detalėms, todėl Drakono atvaizdas yra nepaprastai detaliai išraižytas, pabrėžiant jo grakštumą ir jėgą.
  5. Apsauginis dėklas: Kiekviena moneta yra supakuota į specialų apsauginį dėklą, kuris padeda išlaikyti jos kokybę ir apsaugoti nuo pažeidimų.

Apie Lunar seriją:

Lunar serijos monetos yra vienos iš populiariausių kolekcininkų tarpe visame pasaulyje. Kiekviena serijos moneta yra dedikuota vienam iš Kinijos Zodiako ženklų, o jų unikalus dizainas ir ribotas tiražas daro jas itin geidžiamomis.

Puiki dovana:

Ši 1 oz. Drakonas Lunar sidabrinė moneta yra puiki dovana tiek monetų kolekcininkams, tiek tiems, kurie vertina išskirtinius ir vertingus daiktus. Tai gali būti ypatinga proga įamžinti svarbų gyvenimo įvykį ar tiesiog padovanoti ypatingą ir vertingą dovaną artimam žmogui.

Užsisakykite dabar ir pridėkite šią išskirtinę monetą į savo kolekciją arba investuokite į vertingą tauriojo metalo gaminį!

 

4o