✓ Turime vietoje!

1/4 oz. Filharmonija auksinė moneta 2024

711.43 

Prekės pristatymo laikas 3-4 darbo dienos

Turime

Kategorija:
Aprašymas

Aprašymas

1/4 uncijos Auksinė Filharmonijos moneta išsiskiria savo elegancija ir verte. Ji turi visus išskirtinius bruožus, kurie padarė Austrijos Nacionalinės Banko Filharmonijos monetas vienas iš labiausiai įžymių auksinių monetų pasaulyje.

Monetos priekinėje pusėje – Austrijos Nacionalinės Banko pastato simbolis, drauge su Vašingtono kvarteto muzikantų atvaizdais, kurie simbolizuoja muzikinį paveldą. Ši detalė suteikia monetai ypatingo estetinio pranašumo, primenant Austrijos kultūros turtingumą.

Atbulinėje pusėje – pasaulinis Austrijos Nacionalinės Banko garso simbolis, kuris yra atvaizduotas aukščiausios kokybės auksu ir grynumu. Monetos periferijoje pateikiamas monetos svoris, nominalinė vertė ir auksinio turinio procentas, suteikianti papildomos vertės įteikimą.

Ši 1/4 uncijos Auksinė Filharmonijos moneta yra puikus pasirinkimas tiek kolekcininkams, tiek investuotojams, siekiantiems įsigyti išskirtinę auksinę monetą, kuri atspindi Austrijos muzikinį paveldą. Ši moneta yra vertinama dėl išskirtinio dizaino bei kokybės, todėl įsigykite šią monetą ir papildykite savo kolekciją arba investicinį portfelį jau šiandien!