Sold out

1 oz. Koala 2023 sidabrinė moneta

44.50 

Neturime

Kategorija:
Aprašymas

Aprašymas

1 oz. Koala 2023 Sidabrinė Moneta

1 oz „Koala 2023“ sidabrinė moneta yra dalis garsiosios Australijos „Koala“ serijos, kurią kasmet leidžia „Perth Mint“ kalykla. Pagaminta iš 99,99% gryno sidabro (Ag), ši moneta išsiskiria detaliu dizainu ir atspindi Australijos unikalią fauną, todėl ji yra puikus pasirinkimas tiek investuotojams, tiek kolekcionieriams.

2023 metų „Koala“ monetos dizainas perteikia vieną ikoniškiausių Australijos gyvūnų – koalą. Averse tradiciškai pavaizduotas Jos Didenybės Karalienės Elžbietos II portretas, kartu su nominaline verte ir išleidimo metais. Reverse subtiliai išgraviruota koala, tupinti ant eukalipto medžio šakos – medžio, kuris yra pagrindinis jos mitybos šaltinis. Koalos atvaizdas yra labai detalus, perteikiantis Australijos gamtos grožį ir šio gyvūno švelnumą.

Svarbiausios savybės:

  • Metalas: 99,99% grynumo sidabras (Ag)
  • Svoris: 1 oz (31,1 g)
  • Skersmuo: 40,9 mm
  • Nominacinė vertė: 1 Australijos doleris
  • Leidimo metai: 2023 metai

Ši moneta yra oficiali Australijos mokėjimo priemonė ir turi „Perth Mint“ kalyklos garantiją dėl savo aukšto grynumo ir kokybės. „Koala 2023“ sidabrinė moneta yra patraukli investicija, kuri taip pat įgyja kolekcinę vertę dėl kasmet besikeičiančio unikalios koalos dizaino. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori diversifikuoti savo portfelį arba praturtinti savo kolekciją su Australijos gamtos simboliais.