✓ Turime vietoje!

100 g. Investicinis aukso luitas PAMO P100

8,553.98 

Turime

Kategorija:
Aprašymas

Aprašymas

100 g. PAMP Investicinis Aukso Luitas – Aprašymas

100 g PAMP investicinis aukso luitas yra aukščiausios kokybės produktas, gaminamas vieno iš pasaulinių lyderių – Šveicarijos bendrovės PAMP (Produits Artistiques Métaux Précieux). Šis luitas yra populiarus tarp investuotojų, siekiančių įsigyti didesnės vertės ir grynumo aukso gaminį. PAMP aukso luitai yra pagaminti iš 99,99% grynumo aukso (24 karatai), atitinkančio griežtus tarptautinius standartus, ir yra sertifikuoti LBMA (London Bullion Market Association), kas garantuoja aukštą kokybę ir tarptautinį pripažinimą.

Savybės:

  • Svoris: 100 g
  • Grynumas: 999.9/1000 (24 karatai)
  • Matmenys: Apytiksliai 49 mm x 28 mm
  • Kilmės šalis: Šveicarija
  • Gamintojas: PAMP (Šveicarija)
  • Sertifikavimas: Luitas turi unikalų serijos numerį ir pateikiamas su autentiškumo bei grynumo sertifikatu.

PAMP luitai dažniausiai dekoruoti „Fortūnos“ deivės, senovės romėnų sėkmės simbolio, reljefiniu atvaizdu, kuris suteikia papildomą estetinę vertę šiam aukso gaminiui. Kiekvienas luitas yra saugiai supakuotas hermetiškame apsauginiame įpakavime (CertiPAMP), užtikrinančiame jo saugumą ir apsaugą nuo išorinių veiksnių.

100 g PAMP investicinis aukso luitas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori įsigyti aukso didesniais kiekiais ir užtikrinti savo turto saugumą, nes auksas išlieka vienu iš stabiliausių ilgalaikių investavimo instrumentų.