✓ Turime vietoje!

100 g. Investicinis aukso luitas Green gold G100

8,575.59 

Turime

Kategorija:
Aprašymas

Aprašymas

100 g. Green Gold Luitas Valcambi yra išskirtinis aukso luitas, pasižymintis aukščiausia kokybe ir ekologiniu sąmoningumu. Pagamintas iš „žaliojo aukso,“ šis luitas atitinka griežtus aplinkosaugos bei socialinės atsakomybės standartus, užtikrinant, kad naudojamas auksas buvo išgautas ekologiškai tvariu būdu. Valcambi, viena iš pasaulinių lyderių tauriųjų metalų rafinavimo srityje, garantuoja nepriekaištingą apdirbimą ir produkto autentiškumą.

Pagrindinės savybės:

  • Svoris: 100 g
  • Grynumas: 99,99% (24 karatai)
  • Sertifikavimas: Kiekvienas luitas yra sertifikuotas ir pateikiamas su autentiškumo bei svorio garantija
  • Dizainas: Priekinėje pusėje yra Valcambi logotipas, grynumo ir svorio informacija. Kitoje pusėje gali būti unikalus įmonės raštas arba papildomi identifikaciniai ženklai.
  • Pakuotė: Luitas yra apsaugotas nuo klastojimo tam skirtoje saugioje ir hermetiškoje pakuotėje, kuri padeda išlaikyti jo būklę bei vertę.

Šis 100 gramų Green Gold luitas yra idealus pasirinkimas tiek ilgalaikėms investicijoms, tiek kolekcionavimui. „Žaliojo aukso“ sertifikatas patvirtina, kad produktas buvo pagamintas atsakingai, o Valcambi vardas užtikrina nepriekaištingą kokybę ir pasaulinį pripažinimą.

4o