✓ Turime vietoje!

1 oz. Filharmonija auksinė moneta 2024

2,685.80 

Turime (galime užsakyti)

Kategorija:
Aprašymas

Aprašymas

Filharmonija 1 uncinė aukso moneta yra viena iš labiausiai žinomų ir įvertintų investicinių monetų pasaulyje. Ši moneta yra gaminama Austrijos nacionalinėje monetų spaustuvėje (Austrian Mint) ir garsėja ne tik savo aukso grynumu, bet ir išskirtiniu dizainu bei aukštu kokybės standartu.

Vienos uncijos svorio ir aukso grynumo, dažniausiai siekiančio 999,9, moneta yra patraukli investicinio aukso galimybė. Ant monetos gali būti vaizduojama Vienos Operos rūmai arba Austrijos nacionalinės simbolinės figūros, tokios kaip Austrijos herbas ar Lipicano arklys. Filharmonija taip pat gali turėti įrašytus monetos nominalus, aukso grynumą ir metų žymę, priklausomai nuo leidimo.

Ši moneta yra labai populiari tarp investuotojų dėl jos aukso turto vertės ir lengvo pardavimo/perkamumo. Be to, Austrijos nacionalinė monetų spaustuvė yra viena iš seniausių ir prestižinių pasaulyje, todėl Filharmonija monetos taip pat turi kolekcinę vertę. Daugelis investuotojų ir kolekcininkų vertina šią monetą dėl jos išskirtinio dizaino ir dėl to Filharmonija 1 uncinė aukso moneta yra puikus pasirinkimas.