✓ Turime vietoje!

1 oz. Nojaus Arka sidabrinė moneta

38.49 

Turime

Kategorija:
Aprašymas

Aprašymas

1 oz. Nojaus Arka Sidabrinė Moneta

1 oz „Nojaus Arka“ sidabrinė moneta yra išskirtinis Armėnijos investicinis produktas, įkvėptas vieno garsiausių Biblijos pasakojimų. Pagaminta iš 99,9% gryno sidabro (Ag), ši moneta pasižymi ne tik investicine verte, bet ir įspūdingu simboliniu dizainu.

Monetos dizainas perteikia Nojaus arkos istoriją, kuri glaudžiai siejasi su Armėnijos kultūra ir istorija. Averse pavaizduotas Armėnijos herbas, kartu su nominaline verte, sidabro grynumu ir išleidimo metais. Reverse išdidžiai vaizduojama Nojaus arka, plūduriuojanti ant vandens, o virš jos skrieja balandis su alyvmedžio šakele – taikos ir vilties simbolis. Tarp uolų tolumoje galima matyti Ararato kalną, kuris pagal Biblijos pasakojimą yra vieta, kur Nojaus arka sustojo po tvanų.

Svarbiausios savybės:

  • Metalas: 99,9% grynumo sidabras (Ag)
  • Svoris: 1 oz (31,1 g)
  • Skersmuo: 38,6 mm
  • Nominacinė vertė: 500 Armėnijos dramų
  • Leidimo metai: Kasmet leidžiama Armėnijos centrinio banko

Ši moneta, išleista Armėnijos vyriausybės globojama, turi oficialų mokėjimo statusą šalyje. „Nojaus Arka“ sidabrinė moneta yra puiki investicija ir kolekcinis kūrinys, susiejantis Biblijos istoriją su Armėnijos kultūra ir pristatantis aukščiausią meistriškumą bei sidabro kokybę.