✓ Turime vietoje!

2,5 g. Investicinis aukso luitas Green gold G925

235.64 

Turime

Kategorija:
Aprašymas

Aprašymas

Investicinis aukso luitas yra specialus monetos arba juodo metalo gabalėlis, kuris turi tam tikrą aukso svorį ir grynumą. „Valcambi Green Gold“ 2,5 g. investicinis aukso luitas yra pagamintas įmonės „Valcambi SA“. Tai yra Šveicarijos įmonė, kuri garsėja aukštos kokybės aukso gaminiais.

Šie aukso luitai pasižymi tuo, kad jų įpakavimas yra žalios spalvos ir dėl to yra vadinami „Green Gold“. Tai yra papildoma ypatybė, suteikianti šiems aukso luitams ir monetoms papildomo unikalumo ir vizualinio patrauklumo.

„Valcambi SA“ yra tarptautinė įmonė, kuri specializuojasi aukso rafinavime ir gaminių gamyboje. Šios Šveicarijos įmonės produkcija yra pripažinta investuotojų dėl aukštos kokybės gaminių ir puikiai išdirbtų detalių. Investiciniai aukso luitai yra dažna forma, kurią yra renkamasi norint investuoti į fizinį auksą. Gaminiai yra lengvai atpažįstami.

Verta pabrėžti, kad investiciniai aukso luitai yra ne tik kolekcinės vertybės, bet ir finansinės investicijos, kurios gali kisti pagal aukso rinkos kainų pokyčius. Taigi, prieš įsigydami monetas ar investicinius aukso luitus, atidžiai įvertinkite aukso rinkos kainas tendencijas ir įsitikinkite ar tai atitinka jūsų investicinius tikslus.