✓ Turime vietoje!

10 g. Investicinis aukso luitas PAMP P910

886.57 

Turime

Kategorija:
Aprašymas

Aprašymas

PAMP 10 gramo aukso luitelis yra miniatiūrinis, bet vertingas aukso gabalėlis, gaminamas PAMP Suisse, šveicariško aukso ir sidabro prekiautojo. Šis luitelis yra mažas, pradedant nuo 10 gramo svorio, suteikiantis investuotojams galimybę įsigyti mažus, bet tikrus aukso kiekius, taip pat diversifikuoti savo investicinį portfelį.

Dizaino požiūriu, PAMP luiteliai gali turėti įvairius meninius motyvus arba prekės ženklo simbolius. Daugelis iš jų yra puošiami unikalios Fortūnos deivės vaizdais, kurie tapo ikoniški PAMP dizaino simboliai. Fortūna, romėnų klestėjimo deivė, yra vaizduojama su įvairiais simboliais, tokiais kaip kviečių gabalėliai, aguonos, gausybės gausa, brangios monetos ir laimės ratas.

Kiekvienas 10 gramo PAMP aukso luitelis yra atidžiai pagamintas iš grynųjų auksinių metalų, o aukštos kokybės standartai garantuoja jo patikimumą. Luitelis yra atskirai registruojamas ir užklijuojamas apsauginėje CertiPAMP pakuotėje su integruotu oficialaus tyrimo sertifikatu. Šis sertifikatas suteikia garantiją dėl aukštos kokybės, tauriųjų metalų kiekio ir svorio. 10 gramo PAMP luitelis yra idealus pasirinkimas tiems, kurie nori įsigyti nedidelį, bet prabangų aukso gabalėlį kaip dalį savo investicinio portfelio.