✓ Turime vietoje!

1 oz. Bitcoin sidabrinė moneta

42.50 

Produkto kodas: 25 Kategorija:
Aprašymas

Aprašymas

1 oz. Bitcoin Sidabrinė Moneta

1 oz „Bitcoin“ sidabrinė moneta yra unikalus ir modernus kolekcinis bei investicinis produktas, skirtas tiems, kurie nori turėti fizinį skaitmeninio pasaulio simbolį. Pagaminta iš 99,9% gryno sidabro (Ag), ši 1 oz (uncijos) moneta sujungia kriptovaliutų temą su tikra materialia vertybe – tauriuoju metalu.

Monetos dizainas atspindi šiuolaikinės finansų technologijos simboliką. Averse išryškintas didelis „Bitcoin“ simbolis (₿), kuris tapo visame pasaulyje atpažįstamu decentralizuotos valiutos ženklu. Dizainas yra modernus ir minimalistinis, išreiškiantis skaitmeninių finansų revoliuciją. Reverse gali būti matomas monetos svoris, sidabro grynumas ir kiti techniniai duomenys.

Svarbiausios savybės:

  • Metalas: 99,9% grynumo sidabras (Ag)
  • Svoris: 1 oz (31,1 g)
  • Skersmuo: Priklauso nuo leidėjo, dažniausiai 39–40 mm
  • Nominacinė vertė: Neturi oficialios nominalinės vertės (pagrįsta sidabro rinkos kaina)
  • Leidimo metai: Skirtingi leidėjai kasmet išleidžia ribotus tiražus

Nors ši moneta neturi oficialaus mokėjimo statuso, ji yra puikus investicinis produktas tiems, kurie nori diversifikuoti savo portfelį su tauriuoju metalu ir išreikšti susidomėjimą kriptovaliutų pasauliu. Tai modernus ir stilingas pasirinkimas tiek investuotojams, tiek kolekcionieriams, vertinantiems technologijų ir tradicijų sintezę.