✓ Turime vietoje!

1 oz. Amerikos erelis sidabrinė moneta

46.50 

Turime

Kategorija:
Aprašymas

Aprašymas

1 oz. Amerikos Erelis Sidabrinė Moneta

1 oz „Amerikos Erelis“ sidabrinė moneta yra oficiali Jungtinių Amerikos Valstijų investicinė moneta, garsėjanti savo aukščiausia kokybe ir patriotiniu dizainu. Pagaminta iš 1 oz (uncijos) gryno 99,9% sidabro (Ag), ši moneta yra viena labiausiai pripažintų ir vertinamų monetų pasaulyje tiek investuotojų, tiek kolekcionierių tarpe.

Monetos dizainas simbolizuoja Amerikos didybę ir laisvę. Averse pavaizduotas garsus „Walking Liberty“ (Eisenančios Laisvės) atvaizdas, sukurtas dailininko Adolfo Weinmano, su vėliava apsupta Laisvės figūra, žengiančia į saulėtekį, simbolizuojančią viltingą ateitį. Reverse matomas heraldinis erelis, laikantis alyvmedžio šakelę ir strėles, išreiškiantis taiką ir galią. 2021 metais šis reverse dizainas buvo atnaujintas ir modernizuotas.

Svarbiausios savybės:

  • Metalas: 99,9% grynumo sidabras (Ag)
  • Svoris: 1 oz (31,1 g)
  • Skersmuo: 40,6 mm
  • Nominacinė vertė: 1 JAV doleris
  • Leidimo metai: Kasmet nuo 1986 m.

„Amerikos Erelis“ yra oficiali JAV monetų kalyklos išleista moneta, turinti mokėjimo priemonės statusą. Tai prestižinis produktas, atspindintis ne tik šalies istoriją ir vertybes, bet ir suteikiantis tvirtą investicinę vertę. Dėl savo aukšto sidabro grynumo ir išskirtinio dizaino „Amerikos Erelis“ yra vienas populiariausių pasirinkimų tarp investuotojų, siekiančių diversifikuoti savo portfelį su tauriuoju metalu.