✓ Turime vietoje!

1 oz. Kookabura 2023 sidabrinė moneta

46.50 

Turime

Kategorija:
Aprašymas

Aprašymas

1 oz. Kookabura 2023 Sidabrinė Moneta

1 oz „Kookabura 2023“ sidabrinė moneta yra dalis garsiosios Australijos „Kookabura“ serijos, leidžiamos „Perth Mint“ kalyklos. Pagaminta iš 99,99% gryno sidabro (Ag), ši moneta ne tik pasižymi puikiu dizainu, bet ir yra vertinga investicija, skirta tiek kolekcionieriams, tiek investuotojams.

2023 metų „Kookabura“ monetos dizainas vaizduoja šį ikonišką Australijos paukštį, žinomą dėl savo unikalių garsų ir elegantiško išvaizdos. Averse tradiciškai pavaizduotas Jos Didenybės Karalienės Elžbietos II portretas, kuris yra kartu su nominaline verte ir išleidimo metais. Reverse dizainas rodo kookaburą sėdintį ant šakos, atspindintį šio paukščio natūralią buveinę Australijoje. Monetos detalės yra preciziškai išgraviruotos, perteikiančios paukščio išvaizdos subtilybes ir gamtos grožį.

Svarbiausios savybės:

  • Metalas: 99,99% grynumo sidabras (Ag)
  • Svoris: 1 oz (31,1 g)
  • Skersmuo: 40,6 mm
  • Nominacinė vertė: 1 Australijos doleris
  • Leidimo metai: 2023 metai

„Kookabura 2023“ sidabrinė moneta yra oficiali Australijos mokėjimo priemonė, turinti „Perth Mint“ garantiją dėl savo aukšto grynumo ir kokybės. Ši moneta ne tik puikiai tinka investicijoms, bet ir yra ideali kolekcijoms, nes kiekvienais metais jos dizainas keičiasi, atskleidžiant unikalią Australijos gamtos fauną. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina tiek investicijas, tiek Australijos kultūrą ir gamtą.