✓ Turime vietoje!

50 g. Investicinis aukso luitas Valcambi V950

4,215.83 

Turime

Kategorija:
Aprašymas

Aprašymas

  1. Grynumas ir Kilmė: „Valcambi” pasižymi aukštos kokybės aukso gryninimo procesais. Aukso luitai dažnai yra pagaminti iš gryninto 999,9 aukso. Kilmės šalis – Šveicarija.
  2. Dizainas ir Detalės: Aukso luitai dažnai turi unikalius dizainus ir detales, kurios patvirtina aukso luitų autentiškumą. „Valcambi” gaminiai gali būti pažymėti įmonės logotipu, svorio nurodymais, aukso grynumo laipsniu ir kitomis identifikacijos žymėmis. Tai ne tik patvirtina gamintojo kilmę, bet ir padeda identifikuoti ir patikrinti produkto autentiškumą.
  3. Investicinė Vertė: 50 gramų aukso luitas yra patrauklus tiek asmenims, siekiantiems investuoti mažiau, tiek ir didesniems investuotojams, kurie nori diversifikuoti savo portfelį. Šio svorio aukso luitas suteikia galimybę turėti fizinį aukso turtą, kurį galima lengvai perduoti arba parduoti.
  4. Universalumas: Aukso luitai yra labai universalūs investiciniai produktai, nes aukso vertė ilgalaikėje perspektyvoje dažnai išlieka ta pati arba net didėja. Tai yra populiari investicijos forma, kad būtų apsisaugota nuo valiutų svyravimų ir finansinių nesaugumo momentų.
  5. Įpakavimas: „Valcambi” gaminiai yra pateikiami tvirtame, apsaugotame įpakavime su visais reikalingais duomenimis apie produktą, įskaitant ir jų autentiškumą.

„Valcambi” aukso luitai dažnai yra pakankamai maži ir lengvi, todėl juos yra patogu laikyti ir perduoti. Šis 50 gramų aukso luitas gali būti patrauklus tiek naujiems investuotojams, tiek ir patyrusiems kolekcininkams, ieškantiems aukštos kokybės fizinio aukso produkto.